Biomaster-skyddad ”ride-on” barnresväska vinner designpris

Publish date: 26 okt 2021

Biomaster-partner Trunki vann en silvermedalj vid Junior Magazine Design Awards för den antimikrobiella barnresväskan ”Abbie the Ambulance”. Trunki, det brittiska företaget som står bakom den ursprungliga ”ride-on” barnväskan, hedrades i kategorin Bästa barnryggsäck-/resväskedesign.

Den första i sitt slag, Ambulansen Abbie, är tillverkad med inbyggd Biomaster-teknologi som hämmar tillväxt av skadliga mikroorganismer på ytor. Skyddet fungerar dygnet runt och är effektivt under produktens livslängd.

Abbie tillverkas av lättviktsplast och täcks av en 5-årig garanti. Med 18 liters kapacitet och säkra låsmekanismer kan ”hon” användas som handbagage för semester eller som en perfekt övernattningsväska.

Den första Trunkin uppfanns av företagets grundare och VD Rob Law 2006. Förutom resväskor gör företaget nu en rad innovativa resetillbehör för familjen inklusive ryggsäckar, barnväskor, resekuddar, bilbarnstolar och ansiktsmasker.

Junior Design Awards är ett mycket välkänt och eftertraktat pris inom segmentet ”family lifestyle”, erkänt av både varumärken, kunder och konsumenter.

Rob Law säger: ”Jag är glad att Abbie har vunnit silver, med sitt silverjonskydd från Biomaster, vilket ger en extra trygghet när familjen är ute och reser.”

Addmasters Managing Director Dr. Sandrine Garnier säger: ”Vi är glada över att arbeta med det kreativa och innovativa teamet på Trunki, och hoppas att detta är det första av många antimikrobiella resetillbehör.”

För mer information besök Trunkis webbplats.

Brittiska Addmaster Holdings Limited är ett helägt dotterbolag till Polygiene, med specialistkompetens inom antimikrobiell teknik och hårda ytor. Företaget har en rad produkter för den här typen av applikationer, som finns konsumentprodukter, offentliga utrymmen, samt i sjukhusmiljöer och annat. 

Presskontakt
Ulrika Björk, CEO, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Sandrine Garnier, Managing Director Addmaster, sandrine.garnier@addmaster.co.uk,
+44 (0) 7949 841 497

Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Om Addmaster
Addmaster (UK) Ltd är Europas ledande leverantör av högpresterande, tekniskt innovativa tillsatser till plast-, textil-, pappers-, färg- och beläggningsindustrin. Vi tillhandahåller additiv-masterbatches, vätske- eller pulverdispersioner för alla tillämpningar. Biomaster Antimikrobiell teknik och Biomaster Protected är registrerade varumärken som tillhör Addmaster (UK) Ltd. Biomaster Protected-produkter testas enligt ISO-standarder och har visat sig vara effektiva mot de vanligaste typerna av skadliga bakterier och specifika virus inklusive SARS-COV-2. Addmaster är ett dotterbolag till Polygiene. För mer information om Addmaster eller Biomaster Antimicrobial Protection: info@addmaster.co.uk, eller besök www.addmaster.co.uk

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 300 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.