Eco Park, ledande tillverkare av märkesväskor – i partnerskap med Polygiene ViralOff®

Publish date: 18 jun 2020

Eco Park tillverkar väskor och väskfoder för ledande globala varumärken som Marc Jacobs, Giorgio Armani, Coach, PVH, Marimekko och många fler. I samarbete med Polygiene kommer de nu att producera väskor med ViralOff-behandling för viral reduktion i materialen. Den första beställningen har ett värde på minst 3,6 MSEK under de kommande 24 månaderna.

 

Märkesväskor är högt värderade ägodelar som används dagligen och berörs kontinuerligt, samtidigt som det är något du inte kan tvätta på ett enkelt sätt. ViralOff-behandlingen kommer att hämma virus- och bakterietillväxt på materialen. Dessutom, med mindre tvättbehov och mindre mikrobiella skador över tid, samt en allmänt fräschare väska, kommer behandlade väskor att få en förlängd livslängd. En dyrbar märkesväska kan byta ägare många gånger på vintage-marknaden, innan den är utsliten. 

”Återigen bryter vi ny mark inom mode”, säger Ulrika Björk, VD för Polygiene. ”Modevärlden går snabbt mot pandemisk hållbarhet – och genomför de nödvändiga åtgärder som kommer att krävas inför framtiden. Det känns fantastiskt att ingå detta partnerskap med Eco Park, som med så många premium-varumärken på sin klientlista, kan ta ledningen inom detta.” 

Om Eco Park 
Sedan 1997 har Shinsung J&T, med Eco Park som moderbolag, varit den ledande tillverkaren av jacquard och textilier för handväskor och tillbehör. 

Organisation erbjuder överlägsen kvalitet, pålitliga och säkra leveranser, samt högklassig service. De tillhandahåller ett brett sortiment av produkter från anpassad jacquard, till grafiska transfertryck till miljövänliga/hållbara livsstilsmaterial. Teamet består av råvaruspecialister som har arbetat i företagets textilfabrik i årtionden. Genom en stor förståelse för kundens behov kan våra specialister tillhandahålla tillförlitliga underleverantörer, materialkollektioner och utveckling av anpassade tester – den partner som erbjuder de bästa produkterna och en överlägsen kundservice.  
För mer information: https://www.shinsungjnt.com  

ViralOff är inte avsedd att förhindra sjukdom, den används för att skydda den behandlade produkten.  

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News: 
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/