Eva Doll ny Customer Experience Manager för Polygiene i EMEA

Publish date: 1 okt 2021

Eva Doll (Schlangenotto) har lång erfarenhet från sport- och outdoorbranschen med ett brett nätverk inom den internationella sportvärlden och angränsande affärssegment. Hon kommer till Polygiene med en gedigen bakgrund både som frilansredaktör och content creator för ett antal sportvarumärken, sportpublikationer och nyhetsplattformar, och som Director för ISPO BIKE och Community Manager för outdoor, ski/snowsports, textrends och bike för ISPO på Messe München under över 10 år i ISPO-teamet.

Hon börjar i EMEA-teamet i Tyskland den 1 oktober och kommer att ansvara för customer experience både på ett kommersiellt plan och inom marknadsföring.

”För mig spelar ingrediensvarumärken en mycket speciell roll i branschen: Många innovationer och nya impulser kommer från dem, de har ett mycket brett nätverk med internationella varumärken från en mängd olika branscher och har därmed också ett långtgående perspektiv och roll som länkar till många inom marknaden. Polygiene som det ledande varumärket inom stays fresh teknologier är ett bra exempel på det, plus att de har charmen och karaktären hos ett svenskt varumärke – jag är väldigt glad över min nya roll här”, säger Eva Doll.

”Med Eva Doll, tillsammans med Markus Hefter, stärker vi vårt team inom EMEA med gedigen erfarenhet från branschen och ett mycket stort nätverk. Detta för att utveckla ytterligare tillväxt och fortsätta bygga varumärket Polygiene i denna viktiga region”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, CEO, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, 
kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 300 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.