Happy Plugs nya hörlurar kommer med Biomaster antimikrobiell teknologi

Publish date: 10 jun 2021

Happy Plugs® är designade i Sverige för att ge dig det senaste inom mode, funktion och teknik och lanserar nu officiellt Air 1 Zen true wireless, en världspremiär för deras antimikrobiella teknologi. Det svenska fashion tech varumärket som finns i över 70 länder introducerar nu sin senaste modell av trådlösa hörlurar med Biomaster® antimikrobiell teknologi.

Air 1 Zen levereras med Biomaster antimikrobiell teknologi, ett effektivt sätt att hålla hörlurarna hygieniska och fria från tillväxt av oönskade mikroorganismer som kan orsaka nedbrytning, missfärgning och lukt, med en reduktion av upp till 99,99% av mikroorganismer. Behandlingen fungerar dygnet runt för att skydda produktytorna och det inbyggda antimikrobiella skyddet är effektivt under produktens livstid utan skadliga effekter*.

”I tider då medvetenhet om god hygienstandard är viktig, finner människor lugnet genom att fly in i musik, så Zen är ett passande namn för vår sjunde generation av true wireless hörlurar. Tillsammans med mervärdet av Biomasters antimikrobiella teknik kan vi erbjuda en annan nivå av sinnesro,” säger Andreas Vural, grundare av Happy Plugs.

Ulrika Björk, VD Polygiene avslutar: ”Det är fantastiskt att se hur vi kan tillföra värde till detta starka svenska varumärke. Hörlurarna kommer att vara antimikrobiellt redo som Happy Plugs uttrycker det, och i slutändan betyder det att de också kommer att hålla längre. Idag kan alla relatera till denna typ av produkter, och med Biomaster får de ytterligare en stark och unik funktion! Vi är glada över att vara en del av Happy Plugs resa framöver. 

Om Happy Plugs
Happy Plugs är ett svenskt livsstilsvarumärke baserat i Stockholm. Företaget är världsledande inom fashion tech med ett uppdrag att omvandla konsument-elektronik genom att slå samman innovativ design, mode och teknik. Happy Plugs är det prisbelönta livsstils- och modevarumärket med ambitionen att omvandla viktiga tekniska accessoarer till mode-måsten. Happy Plugs finns i de mest prestigefyllda konceptbutikerna, varuhusen och butikerna i över 70 länder och hos 10 000 återförsäljare runtom i världen. Riskkapitalfonden Scope Growth III LP är tillsammans med bolagets grundare Andreas Vural majoritetsägare i Happy Plugs. https://happyplugs.com/

Brittiska Addmaster Holdings Limited är sedan januari 2021 ett helägt dotterbolag till Polygiene, med specialistkompetens inom antimikrobiell teknik och hårda ytor. Företaget har en rad produkter för den här typen av applikationer, som finns i konsumentprodukter, offentliga utrymmen, samt i sjukhusmiljöer och annat.  

* Biomasters® antimikrobiell teknik skyddar inte användaren eller andra mot sjukdomsframkallande organismer och ersätter inte god hygien och/eller rengöring.

 

Presskontakt Addmaster

Sandrine Garnier, Managing Director, sandrine.garnier@addmaster.co.uk,
+44 (0) 7949 841 497
Karl Shaw, Marketing Manager,
karl.shaw@addmaster.co.uk, +44 (0)7718 995363

Presskontakt Polygiene

Ulrika Björk, VD, ubj@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, 
kristina@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab
Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

 

Om Addmaster
Addmaster (UK) Ltd är Europas ledande leverantör av högpresterande, tekniskt innovativa tillsatser till plast-, textil-, pappers-, färg- och beläggningsindustrin. Vi tillhandahåller additiva masterbatches, vätske- eller pulverdispersioner för alla tillämpningar.
Biomaster Antimikrobiell teknik och Biomaster Protected är registrerade varumärken som tillhör Addmaster (UK) Ltd. Biomaster Protected-produkter testas enligt ISO-standarder och har visat sig vara effektiva mot de vanligaste typerna av skadliga bakterier och specifika virus inklusive SARS-COV-2. Addmaster är ett dotterbolag till Polygiene. För mer information om Addmaster eller Biomaster Antimicrobial Protection e-post info@addmaster.co.uk eller besök 
www.addmaster.co.uk

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.