MOS MOSH och Polygiene krossar konkurrensen med den perfekta herrskjortan

Publish date: 25 feb 2021

Modevarumärket MOS MOSH lanserar nu sin nya linje för män, MOS MOSH Gallery, genom att introducera skjortor och t-shirts för moderna män på språng. Deras vårkollektion 2021 är tillgänglig nu och de välskräddade modellerna har behandlats med Stays Fresh-teknologierna Polygiene OdorCrunch och BioStatic för att addera ytterligare värde till produkterna. Genom att ta de funktioner som fungerar bra för sportplagg och blanda dem med mode, blir resultatet ett plagg utan lukt som håller sig fräscht även efter en lång dag på jobbet.

”Det här är ett bra exempel på ett varumärke med samma hållbarhetsvision som vi själva har, nämligen att förändra synen på plagg, från förbrukningsvaror till hållbara produkter. De ser mervärdet i vår teknologi och potentialen för ökat intresse och försäljning hos sin målgrupp. MOS MOSH är också bland de första som använder våra två funktioner i kombination, som tar hand om lukt som orsakas av mikrober samt kroppslukt och lukt från omgivningen. Den nya linjen för män har precis kommit ur startblocken, men vi ser en stor potential framöver och är väldigt glada över att samarbeta med dem”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

”Vi valde att arbeta med Polygiene eftersom deras Stays Fresh teknologi faktiskt löser ett problem när man är på språng. Vi tycker också att det är väldigt intressant att kombinera mode och teknik och faktiskt göra plagg som fungerar som vardagskläder samtidigt som de är stilrena och eleganta. De flesta av oss känner till känslan av en svettig skjorta i slutet av en lång dag på jobbet. Att ta bort lukten gör att ditt plagg håller sig fräscht hela dagen – det får dig att känna dig både bekväm och säker på att inte lukta. MOS MOSH Gallery kombinerar teknik, förstklassigt tyg och elegant design – resultatet är förmodligen de bästa t-shirts och skjortor du hittar på marknaden. ’Wear more, wash less’ är så lätt att förstå och är verkligen kärnan i det som gör produkterna fantastiska”, säger Mads Gyldendal Fogh, designer på MOS MOSH Gallery.

För mer information

MOS MOSH, som grundades 2010 av Kim Hyldahl, specialiserar sig på avancerade jeans och modeplagg för kvinnor. Linjen för herrkläder MOS MOSH Gallery introducerades 2020. Deras framgångsrecept är en kombination av premiumkvalitet och en utmärkt passform med smakfulla detaljer som gör att deras plagg sticker ut från mängden. Idag har företaget en omfattande geografisk täckning i Europa, med Tyskland som sin största marknad.

 

Presskontakt MOS MOSH

För mer information, kontakta Mads Gyldendal Fogh, mgf@mosmosh.com
 

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, vd, ubj@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

 

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

 

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.