Polygiene Group AB (publ.) bjuder in till presentation av första kvartalet 2023

Publish date: 20 apr 2023

Polygiene Group AB (publ.) publicerar kvartalsrapporten för första kvartalet (januari-mars) den 27 april 2023, 08:00 CET. I samband med publiceringen bjuder Polygiene Group in till en videopresentation 15:00 CET samma dag.

  • Presentation av kvartalsrapporten, CEO Ulrika Björk
  • Genomgång av finansiella resultat och ställning, CFO Niklas Blomstedt

Presentationen förväntas vara i 45 minuter och kommer att hållas på engelska.

Registrering sker via länken nedan senast den 26 april 2023. Instruktioner gällande tillgång till presentationen kommer att skickas ut via e-post när ni har anmält er.

Välkomna!

Anmälan: REGISTRERING

Prenumerera här för tillgång till rapporter, pressmeddelanden och nyhetsbrev.

OM OSS:
Polygiene Group™ är den globala ledaren inom antimikrobiella teknologier och lösningar för luktkontroll. Vi behandlar hårdytor och textilier för att garantera att era produkter är bättre skyddade, mer hygieniska och att du kan vara säker på att förbli fräsch och luktfri. Som varumärkenas ingrediensval arbetar vi med över 500 globala premiumvarumärken inom våra affärsområden för Product Protection och Freshness. Vi tillhandahåller en bredd av teknologier som ökar värdet av våra kunders produkter med teknologier som OdorCrunch, Stayfresh, Scentmaster, Viraloff, BioMaster och VeriMaster. Polygiene Group är listad på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm I Sverige. För mer information: www.polygiene.com

Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB är företagets certifierade rådgivare.