Polygiene Group AB (publ) publicerar årsredovisning för 2022

Publish date: 20 apr 2023

Årsredovisningen 2022 för Polygiene Group AB (publ) är nu tillgänglig på bolagets hemsida ir.polygiene.se. Årsstämma kommer att hållas torsdagen den 11 maj 2023 kl. 13.00 på STUDIO, Nordenskiöldsgatan 24, i Malmö.

För att ladda ner årsredovisningen, besök ir.polygiene.se/finansiella-rapporter

För mer information kontakta:
Niklas Blomstedt, CFO
Mobil: +46 (0) 70 663 21 26
E-mail: 
niklas.blomstedt@polygiene.com                    

Ulrika Björk, CEO
Mobil: +46 (0) 70 921 12 75
E-mail: 
ulrika.bjork@polygiene.com

Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 20 april 2023 kl. 08.00 CEST.

För pressbilder besök https://polygienegroup.se/mediaarkiv

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och nyhetsbrev: ir.polygiene.se/nyheter

OM OSS:
Polygiene Group™ är ledande inom antimikrobiella teknologier och lösningar för att hantera dålig lukt. Vi behandlar hårda ytor och textilier för att säkerställa att era produkter får ett bättre skydd och förblir mer hygieniska så att de alltid kännas fräscha och luktfria. Som ledande ingredient brand samarbetar vi med över 500 globala varumärken av högsta klass inom våra affärsområden Product Protection och Freshness. Vi tillhandahåller en mängd olika teknologier som skapar mervärde till våra kunders produkter och gör att konsumenterna kan leva ett mer harmoniskt liv. Vi erbjuder lösningar och behandlingar för produkter med teknologier som: OdorCrunch, StayFresh, ScentMaster, ViralOff, BioMaster och VeriMaster. Polygiene Group är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. Mer information finns på: www.polygiene.com

Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB är företagets certifierade rådgivare.