Polygiene Group rekryterar ny CFO

Publish date: 15 jun 2022

Niklas Blomstedt börjar som ny Chief Financial Officer för Polygiene Group och efterträder nuvarande CFO Nina Forsvall. Han kommer med en gedigen erfarenhet inom finans från bland annat Ericsson och Haldex. Hans senaste roll var som VP and Head of Finance på Arjo AB.

”Jag är glad och tacksam över att vara med på den resa som det passionerade och dynamiska teamet från Polygiene har påbörjat. Det finns många möjligheter för företaget och jag hoppas att mina erfarenheter från olika tillväxtbolag kan bidra till att stödja Polygiene Groups fortsatt lönsamma tillväxt”, säger Niklas Blomstedt.

”Vi är glada att kunna välkomna Niklas till teamet. Hans erfarenhet från ett antal större noterade bolag kommer att vara mycket värdefull för oss i vår tillväxtresa”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene Group.

Nina Forsvall kommer att stanna i bolaget och anta rollen som HR-ansvarig för Polygiene Group. Niklas påbörjar sin nya roll den 15 september 2022.

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, VD, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, 
kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab. Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News: http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Polygiene Group är världsledande inom antimikrobiella teknologier och lösningar för luktkontroll. Vi behandlar hårda ytor och textilier för att säkerställa att dina produkter är bättre skyddade och mer hygieniska, och att du känner dig fräsch och luktfri. Som ledande ingredient brand arbetar vi med över 500 globala premium-varumärken inom våra affärsområden Product Protection och Freshness. Vi har ett brett utbud av teknologier som adderar värde till våra kunders produkter och gör det möjligt för konsumenter att leva ett mer medvetet liv. Vi erbjuder lösningar och behandlingar för produkter med teknologierna BioMaster, VeriMaster, ScentMaster och MasterPiece, BioStatic och OdorCrunch. Polygiene är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.