Polygiene i partnerskap med HJC, global tillverkare av motorcykelhjälmar

Publish date: 30 maj 2016

HJC, den världsledande koreanska tillverkaren av motorcykelhjälmar introducerar hjälmar med luktkontroll i ett samarbete med Polygiene. Lagom till vår/sommar säsongen 2016 kommer Polygiene att finnas i alla versioner av RPHA 11, en av företagets mest avancerade modeller.

Samarbetet med HJC ger Polygiene en stark närvaro i det snabbväxande segmentet motorcykelhjälmar. HJC, som är ett respekterat varumärke känt för sin innovationsstyrka, är den största aktören på USA-marknaden, och har även en stark närvaro i Europa.

Med Polygiene får HJC RPHA 11 en viktigt funktion som stärker vårt varumärke”, säger Kenny Ryu, Försäljnings- och Marknadsdirektör, HJC. “Vi noterar att fler och fler motorcykelförare efterfrågar odör-kontroll i sina hjälmar, och tack vare Polygiene kan vi nu erbjuda det.

 “Vi är stolta över partnerskapet med ett av världens ledande och mest respekterade varumärken inom motorcykelhjälmar,“ säger Christian von Uthmann, VD på Polygiene. “och vi ser en stor potential i det fortsatta samarbetet mellan Polygiene och HJC.”