Polygiene i strategisk allians med 8H, Kinas ledande e-handelsföretag inom madrasser och sängkläder

Publish date: 27 mar 2017

Polygiene samarbetar nu med 8H för att introducera Polygienes teknik för odörkontroll i 8H:s expansiva produktsortiment som inkluderar latexmadrasser, sängbottnar, bäddmadrasser, kuddar och övriga sängklädesprodukter.

Polygienes luktkontrollteknikologi som eliminerar oönskade dofter och håller materialet i sängkläderna fräscht och doftfritt kommer att ingå i hela 8H:s produktsortiment för latexmadrasser, latexkuddar samt i utvalda 8H soffor, sängklädesset och vadderade bäddmadrasser.

– Att säkerställa att kunder som använder 8H:s produkter kan njuta av åtta timmars bekväm sömn är vårt högsta mål, säger Li Yong, grundare och vd, 8H. Vårt partnerskap med Polygiene speglar det stora intresse som kinesiska konsumenter har av att upprätthålla sin hälsa och välbefinnande. Polygienes Odörkontrollsteknologi med sina antimikrobiella egenskaper är ett steg i rätt riktning när det gäller att uppfylla våra mål. 

– Vi är väldigt nöjda med att kunna tillkännage vår strategiska allians med 8H och ser fram emot att arbeta tillsammans med 8H under de kommande åren, säger Christian von Uthmann, vd, Polygiene. Ett samarbete med 8H, Kinas största och mest välkända leverantör av sängkläder, utlovar en lönsam affär med hänvisning till 8H:s framgångar av att kunna dra nytta av boomen inom e-handel där.

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappers­marknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 mars 2017 kl 08:45 CET.