Polygiene introducerar odörkontroll till ellesse i samarbete med japanska sportklädesgiganten Goldwin

Publish date: 27 apr 2017

Polygiene och Tokyo-baserade sportklädestillverkaren Goldwin har utökat sitt samarbete och nu ingår också det italienska varumärket ellesse i Japan. I ellesses 2017-års vår- och sommarkollektion med tenniskläder har 34 nya produkter adderats Polygienes permanenta luktkontroll. Det som motsvarar ungefär 15 procent av den totala kollektionen. Goldwin innehar varumärkesrättigheterna för ellesse i Japan.

Polygienes strategiska partnerskap med Goldwin utökar odörkontroll till en större andel av den japanska sportklädestillverkarens omfattande varumärkesportfölj.

Vi är mycket nöjda med vårt fördjupade samarbete med Goldwin som gör det möjligt att erbjuda kräsna japanska konsumenter luktfria tenniskläder från ellesse” säger Christian von Uthmann, vd, Polygiene.

I början av maj kommer 2017-års vår- och sommarkollektion med tenniskläder som adderats Polygienes permanenta luktkontroll att säljas i 500 Goldwinbutiker, ellesse outlet-butiker och varuhus i Japan samt via Goldwins e-handelssajt Goldwin Web Store. Enligt Goldwins prognos kommer de att sälja 50 000 produkter från ellesse vår- och sommartenniskollektion fram till i juli 2017.

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappers­marknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 27 april 2017 kl 8.30 CET.