Polygiene News släppt idag – belyser området Lifestyle och hållbar textilanvändning

Publish date: 17 maj 2019

Polygiene, global marknadsledare inom luktkontrollteknologi, fortsätter att publicera ett fördjupande nyhetsbrev med regelbundna kommersiella uppdateringar kring den senaste utvecklingen i bolagets globala verksamhet. Ett nytt nummer (http://ir.polygiene.com/media/1411/polygiene-news-spring-summer-2019.pdf) har precis publicerats.


© M.M.LAFLEUR
 

Nyhetsbrevet är ett komplement till övrig kapitalmarknadskommunikation och kommer att publiceras på engelska två till tre gånger per år mellan de formella kvartalsrapporterna. Polygiene har en hög tillväxttakt med ett frekvent nyhetsflöde rörande samarbetspartner, produktlanseringar och teknikutveckling. Nyhetsbrevet ska även ge en större inblick i utvecklingen inom luktkontrollteknologi i ett globalt perspektiv.

– Polygiene News är en service till våra aktieägare och kapitalmarknaden och har som mål att sprida bredare kunskap om vår verksamhet och bransch. Det är mycket positivt som händer på Polygiene och hos våra kunder som vi nu delar med oss av genom nyhetsbrevet, säger Ulrika Björk, vd för Polygiene.

Hämta Polygiene News #6 (Spring/Summer 2019)


Tidigare nummer:

Polygiene News #5, Polygiene News #4,
Polygiene News #3, Polygiene News #2
Polygiene News #1

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News: http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/ 

Få de senaste nyheterna på Linkedin: https://se.linkedin.com/company/polygiene-ab