Polygiene och White Sierra i partnerskap för att leverera odörfria kläder till ”outdoor” marknaden

Publish date: 10 jun 2016

White Sierra är ett familjeägt företag som gör kläder till hela familjen för alla typer av utomhusaktiviteter såsom skidåkning, vinteraktiviteter, vandring, fiske och familjeaktiviteter. White Sierra kommer introducera fördelarna med “Polygiene Odor Control Technology” till sina kunder i både deras ”Trail” och ”Travel” kollektioner med början våren 2017.

Produkterna är själva själen i White Sierra. Att kunna tillhandahålla en attraktiv produkt med teknologiinnehåll, samtidigt som vi behåller våra värderingar i produkterna, känner vi är väldigt viktigt för våra kunder. Polygiene är en välkänd teknologi inom utomhusindustrin och är känt för att vara i partnerskap med några av de bästa varumärkena i marknaden”, säger Larry Tsui, VP Sourcing & Production, White Sierra.

White Sierra har varit verksamma ifrån Sunnyvale, Californien, USA i snart 36 år och är stolta att vara ett familjeägt företag som erbjuder kläder av högsta kvaliteten för utomhusaktiviteter för hela familjen.

 “Vi är stolta och glada över att påbörja ett partnerskap med White Sierra. Det är mycket roligt att arbeta med ett familjeägt bolag som erbjuder högkvalitativa utomhuskläder för hela familjen”, säger Christian von Uthmann, VD på Polygiene. 

White Sierras 2017 vårutbud av stickade toppar kommer omfatta totalt nio Polygienebehandlade stilar i både ”Trail” och ”Travel” kollektionerna. Kvinnornas ”Trail” sortiment omfattar två typer av linnen , en kortärmad och en ¾-ärmad T-shirt. Männens ”Trail” sortiment omfattar en kortärmad T-shirt och en långärmad med dragkedja. I ”Travel” kollektionen kommer utbudet av Polygienebehandlade plagg för kvinnor bland annat att omfatta ett sortiment av kortärmade T-shirts, randiga och ¾-ärmade T-shirts.

För bilder och mer information vänligen besök www.polygiene.com/ir.