Polygiene sluter betydande avtal med global amerikansk detaljhandelskedja

Publish date: 10 jun 2021

Ordern på cirka 2,5 MSEK är för tränings t-shirts med Polygiene Stays Fresh-teknologi för både dam och herr. Den markerar en start på ett samarbete med kedjan som inleddes 2020 och som nu rullas ut och kommer att fortsätta framöver. Produktion pågår och lansering blir under höstsäsongen 2021.

”Då vi nu långsamt börjar se slutet på pandemin, ser vi också tillväxt i vår huvudverksamhet inom stays fresh lösningar, bland annat genom denna stora order i USA. Jag ser det här som en början på ett längre samarbete med mycket hög potential”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

 

Presskontakt Polygiene

Ulrika Björk, CEO, ubj@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

 

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.