Polygiene stärker sin ställning inom arbetskläder genom nytt partnerskap med Belgiska Posten

Publish date: 18 nov 2016

Med anledning av att vårt pressmeddelande 2016-11-17 angående samarbete med Belgiska Posten innehöll formuleringar som kan uppfattas som missvisande släpper vi detta förtydligande pressmeddelande.

Polygiene har tecknat ett nytt partneravtal med Belgian Post Group, bpost, som börjar tillhandahålla luktfria arbetskläder till sina medarbetare. Polygienes odörbehandling ska få medarbetare på bpost att känna sig fräscha och trygga under hela arbetspasset i sina arbetskläder. De första Polygiene-behandlade luktfria pikéskjortorna till bpost planeras att levereras från tillverkarna vid årsskiftet.

Bpost är Belgiens ledande leverantör av post- och logistiktjänster till, från och inom Belgien. Polygienes partnerskap med bpost flyttar ytterligare fram Polygienes position på marknaden för arbetskläder.  

”Vi är väldigt stolta över samarbetet med Belgian Post Group, säger Christian von Uthmann, vd för Polygiene. Partnerskapet med bpost stärker definitivt vår närvaro i segmentet arbetskläder och ska ses i ljuset av att vi redan idag är en kontinuerlig leverantör av luktkontrollteknologi till Deutsche Post, DHL och Propper som gör högkvalitativa kläder för polisiär- och militär personal.”

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom nedanståendes kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2016-11-18 kl. 15.15 CET. 

För pressbilder och mer information besök www.polygiene.com/ir.